Paralympics

Na het goud van Laurens Devos en Florian Van Acker had de Belgische delegatie nog een kans op een bijkomende medaile tijdens de Paralympische Spelen in Brazilië. Het duo Marc Ledoux en Mathieu Loicq speelde de 1/8ste finales van de teamcompetitie in de gezamenlijke klasse 6-8.

Lees meer...

De Belgische Paralympiërs hebben een tweede gouden medaille veroverd. Opnieuw trok een tafeltennisser aan het langste eind in Rio de Janeiro. Florian Van Acker won immers de finale in klasse 11.

Lees meer...

Laurens Devos heeft vannacht goud verovert tijdens de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro. Hij versloeg in de finale de Nederlander Gerben Last.

Lees meer...

De Belgische tafeltennisdelegatie heeft zich tijdens de Paralympische Spelen van Rio met twee spelers geplaatst voor de finale van het enkelspel. Zowel Laurens Devos als Florian Van Acker zijn dus al zeker van minstens een zilveren medaille.

Lees meer...

Tafeltennis is nu reeds zeker van een plekje van de Paralympische Spelen van 2020 in Japan. Onze sport behoort tot de eerste zestien sporten die deel zullen uitmaken van de Paralympics.

Lees meer...

Volgende