TT-Intercup

TTK Turnhout trok in haar 1/8ste finale van de troosttabel van de TT Intercup aan het langste ind tegen het Duitse Schott Jena. Het Antwerpse team stoot dankzij een 4-3 overwinning door naar de kwartfinales na een bloedstollende thriller van ruim vier uur.

Lees meer...

TTK Turnhout is er op verplaatsing bij TTC Postsportverein Gütersloh niet in geslaagd om zich – zoals de twee vorige jaren – te plaatsen voor de tweede ronde van de TT Intercup. Na een spannende, hoogstaande wedstrijd die maar liefst drie uur in beslag nam werd de Turnhoutse tafeltennisclub na een 4-3 nederlaag verwezen naar de troostingsronde.

Lees meer...

Het Antwerpse TTK Merksplas heeft zich voor het tweede opeenvolgende jaar geplaatst voor de tweede ronde van de TT Intercup, de derde Europese bekercompetitie voor ploegen.

Lees meer...

Afgelopen weekend werd in het Italiaanse Verona de Final Four van de troosteres in de TT-Intercup afgewerkt. Châtelet kon daar helaas niet winnen, waardoor het net naast het podium valt.

Lees meer...

CTT Châtelet heeft de Final Four in het troostingstoernooi van de TT Intercup bereikt. Het won thuis de laatste kwalificatiewedstrijd van het Luxemburgse Berbuerg.

Lees meer...

Volgende